Salgsbetingelser


Forbrukerombudet har foreslått standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett. De kan leses her.


Bestilling


Vi har nå fått Netaxept på plass, med bestilling og kortbetaling over nettet. Bestillingsløsningen vår gir deg muligheten til å se eventuelle feil og endre bestillingen.


Du kan også ta kontakt hvis du vil bestille for et firma, bibliotek eller en organisasjon. En faktura på hele beløpet ligger ved i pakken. Ved annen leveringsadresse sendes faktura separat til faktureringsadressen hvis ikke annet er oppgitt.


Levering


Bestilte bøker sendes direkte fra Forlagssentralen med A-post eller service-pakke. Vi kan også sende bøker direkte til deg med faktura, også med A-post. Porto er inkludert i prisen.


Retur og reklamasjon


I henhold til angrefristloven kan du returnere boken innen 14 dager dersom du ikke ønsker den. Du må returnere den ubrukt, med faktura eller følgeseddel og i original emballasje. Porto betales av kunden. Husk å fylle ut angrerettskemaet som ligger vedlagt i leveringsbekreftelsen privatkunder får på e-post. Angrerettskjema finner du også her som pdf: Angrerettskjema


Kunder som feilbestiller varer kan returnere varene til Forlagssentralen ANS, Snipetjernveien 12, 1405 Langhus. Kunden må selv betale returporto ved feilbestillinger. Portokostnader krediteres ikke.


Er varen feilsendt, har fått en skade, eller dersom varen på annen måte ikke er levert i samsvar med bestilling, vil Krebs nettbokhandel betale returporto. Det er viktig at kunden først tar kontakt med oss.